KORA-model matcher borger og telemedicin KORA's nye opfindelse, TeleMatch-modellen, skal være med til sikre bedre behandling til borgerne og bedre udnyttelse af ressourcer.

Telemedicin er en af de mest undersøgte og omdiskuterede former for velfærdsteknologi herhjemme, og debatten går ofte på, om den nu virkelig gavner, og om den nu virkelig er omkostningseffektiv. KORA har lavet adskillige forskningsprojekter inden for telemedicin, og nu har en gruppe forskere fra forsknings- og analyseinstituttet udviklet en model, der skal sikre optimal udnyttelse af de tilgængelige teknologier. Modellen er baseret på en etnografisk analyse af KOL-patienter fra tre hospitaler, og den er netop offentliggjort i en artikel...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind