Foto: Figur fra regeringens udspil 'Tættere på II'

Nyt sundhedsudspil: Regeringen vil etablere op mod 20 nærhospitaler Nærhospitaler, bedre lægedækning i almen praksis og et styrket akutområde tæt på borgerne. Regeringen præsenterede onsdag et nyt sundhedsudspil, som skal styrke sundheden i borgernes nærmiljø.

‘Et sundhedsvæsen tættere på dig’. Som en del af det større udspil ‘Tættere på II – sundhed, uddannelse og lokal udvikling’, præsenterede regeringen onsdag et sundhedsudspil, der skal styrke det nære sundhedsvæsen. Udspillet er en del af en større plan for sundhedsvæsenet, som regeringen vil fremlægge senere på året. I det nye udspil foreslår regeringen bl.a. at etablere nærhospitaler og kommer med forslag til bedre lægedækning og hurtig og bedre akuthjælp. Regeringen har længe talt om de såkaldte nærhospitaler. Navnet...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind