Slut med arbejdsgrupper: Sundhedsdirektør vil have borgerne tæt på løsningerne
Henrik Abildtrup, social- og sundhedsdirektør i Rødovre Kommune, vil have borgeren helt tæt på beslutningerne, når kommunen skal finde nye løsninger.

Slut med arbejdsgrupper: Sundhedsdirektør vil have borgerne tæt på løsningerne Rødovre Kommune insisterer på ikke at sidde alene som kommune og udvikle løsninger. Borgerens skal tæt på beslutningerne. På den måde tror, social- og sundhedsdirektøren, at borgerne bliver mere sikre på eget forløb og situation.

Det lyder lidt banalt. Social- og sundhedsdirektøren Henrik Abildtrup fra Rødovre Kommune siger det selv. For i bund og grund handler kommunens vision »Sammen med borgeren« om at lytte til borgeren. »Vi taler ikke om borgerne, men med borgerne,« forklarer Henrik Abildtrup. For små to år siden var han med til at sætte gang i visionen, hvor borgere skal tages med på råd, når der skal findes løsninger på problemer på kommunens social- og sundhedsområde. Kommunen har haft tradition for...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind