Seks kommuner går sammen med hospital om kræftrehabilitering Med projektet ‘Vi samler kræfterne’ ønsker en række kommuner sammen med Herlev Hospital at skabe nye rammer for, hvordan man sikrer kræftpatienter den bedste rehabilitering.

Fra 1. maj 2015 har kommunerne Ballerup, Gladsaxe, Herlev, Furesø, Egedal og Rødovre sammen med Herlev Hospital startet projekt ‘Vi samler kræfterne’. Ved at samle ressourcer, ekspertise og viden vil de seks kommuner forbedre de rehabiliteringstilbud til kræftpatienter, som tidligere har været hæmmet af for få patienter og for få ressourcer i hver enkelt kommune. »Vi må blive bedre til at løfte kræftpatienternes rehabiliteringsbehov i kommunerne, for vi ved, at kræftsygdomme kan medfølge mange og forskelligartede senfølger. Det fordrer differentierede...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.