Kræftpatienter deles op i et A- og B-hold Lang uddannelse øger chancen for at få rehabilitering og genoptræning efter kræftbehandling markant, viser ny undersøgelse.

En ressourcestærk kræftpatient med lang uddannelse har 33 pct. større chance for at få en henvisning til rehabilitering og genoptræning end en patient med kortere eller ingen uddannelse. Og for en kræftpatient med mellemlang uddannelse er chancen for henvisning 15 pct. større. Det viser en ny undersøgelse fra Kræftens Bekæmpelse og Københavns Kommune, hvor man for første gang systematisk har undersøgt, hvilke patienter der bliver henvist og får hjælp og støtte efter en kræftbehandling. Undersøgelsen viser, at hospitaler og praktiserende...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind