Tværkommunalt projekt fremhævet i Kræftplan IV

Tværkommunalt projekt fremhævet i Kræftplan IV 300 borgere har indtil videre gennemført det tværkommunale kræftrehabiliteringsprojekt »Vi samler kræfterne«, der bliver fremhævet som det gode eksempel i regeringens udspil til Kræftplan IV.

Seks kommuners fælles kræftrehabilitering under titlen »Vi samler kræfterne« fik stor opmærksomhed i 2015, hvor det som det første af sin art forenede en række kommuner om et pengefrit samarbejde med det fælles mål at skabe flere og bedre rehabiliteringstilbud til kræftpatienter. Projektets resultater var overbevisende, og i sommeren 2015 overgik det til almindelig drift. Og nu har »Vi samler kræfterne« fået et særligt fint kvalitetsstempel: Det bliver i regeringens udspil til Kræftplan IV fremhævet som det gode eksempel på kommunal kræftrehabilitering og den gyldne standard, som...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind