Sådan gennemfører seks kommuner et ’pengefrit’ samarbejde Det tværkommunale rehabiliteringstilbud ‘Vi samler kræfterne’ har succes med en ubureaukratisk samarbejdsmodel, hvor relationer er i centrum.

Fremtidens sundhedstilbud er tværkommunale – det hører man i hvert fald ofte, når man taler med de mennesker, der arbejder med sundhed i kommunerne. Ligesom sygehusene fordeler behandlinger for at sikre et tilstrækkelig stort antal patienter, må kommunerne samarbejde for at sikre et tilstrækkelig stort borgergrundlag til at understøtte et miljø med høje faglige kompetencer, differentierede tilbud og effektiv administration. Et projekt med netop de mål blev sat i gang i maj 2015 i Ballerup, Gladsaxe, Herlev, Furesø, Egedal og Rødovre....

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind