Tværkommunal rehabilitering giver gode resultater For ét år siden gik Herlev Hospital og seks kommuner sammen om at styrke rehabiliteringen af kræftpatienter. Det har givet et øget tværfagligt samarbejde og forbedrede tilbud til patienterne.

Flere og bedre tilbud til kræftpatienter. Sådan er målsætningen i projektet ‘Vi samler kræfterne’, hvor kommunerne Ballerup, Gladsaxe, Herlev, Rødovre, Furesø og Egedal er gået sammen med Herlev Hospital i et forsøg på at skabe nye rammer for, hvordan kræftpatienter sikres den bedste rehabilitering. Det skulle blandt andet ske at gå sammen om fælles rehabiliteringsforløb for derved at samle ressourcer, ekspertise og viden til gavn for de kræftpatienter, som tidligere har manglet målrettet rehabilitering på grund af for få patienter og ressourcer i...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.