Dansk rehabiliteringsindsats vækker international interesse

Dansk rehabiliteringsindsats vækker international interesse Der blev lyttet intenst og spurgt nysgerrigt da projektleder Susan Hovmand Lysdal, Kræftens Bekæmpelse, holdt oplæg på kræftkonferencen ECC/ESMO i Wien om rehabiliteringsindsats for kræftpatienter.

WIEN – Det danske rehabiliteringskursus ‘Ditliv’ blev søsat for få år tilbage på otte af Kræftens Bekæmpelses rådgivningscentre. Projektet blev sat i verden for at imødekomme kræftpatienters ønske om at kunne gøre noget selv og få nogle brugbare redskaber til at leve et godt liv med glæde og mening. Projektleder Susan Hovmand Lysdal, Kræftens Bekæmpelse, var inviteret til at tale om projektet på den europæiske kræftkongres, ECC, i Wien i år, og hendes oplæg blev taget imod med stor interesse og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind