Sådan kan kommunerne forbedre kræftrehabiliteringen Videnscenter for Rehabilitering og Palliation, Kræftens Bekæmpelse og KL har i fællesskab udgivet en rapport, der opsamler erfaringer fra en stor konference om kommunal rehabilitering efter kræftforløb.

Kommunerne har fået et større og større ansvar for rehabilitering af borgere, der har været igennem et kræftbehandlingsforløb. I februar 2016 afholdt Videnscenter for Rehabilitering og Palliation derfor en konference i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og KL, hvor 340 kommunale fagfolk var samlet for at udveksle inspiration og erfaringer med henblik på at forbedre de kommunale rehabiliteringstilbud. Nu er der udgivet en rapport, hvor dagens konklusioner bliver opsummeret. Et af de emner, der fyldte mest, var rekruttering af mænd, socialt udsatte...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.