Samarbejdsprojekt mellem hospital og kommune slog fejl Et storstilet fynsk forsøg på at indføre en samarbejdsmodel mellem praktis, sygehus og kommuner har slået fejl, konkluderer evaluering fra KORA. Lægerne har for travlt til at kunne være tovholdere.

Færre genindlæggelser og hurtigere tilbage på jobbet. Det var målet med et storstilet samarbejdsprojekt imellem Odense Universitetshospital, Odense Kommune og de praktiserende læger. Men målet blev ikke nået for to patientgrupper i projektet, Integrated Care (IC). Det viser evaluering fra Det Nationale Institut for Kommuners og regioners Analyse og Forskning (KORA). De ældre medicinske patienter var mere på hospitalet i perioden, og patienter med stress, angst eller depression var sygemeldt i længere tid. »Vores evaluering viser, at dette storstilede projekt,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind