Forløbsprogram for lænderyglidelser passer ikke ind i praksissektoren Medarbejdere bakker op om forløbsprogram for lænderyglidelser, men det er endnu kun blevet implementeret i lille omfang i praksissektoren, viser evaluering fra KORA.

Medarbejdere og ledelse i kommuner og på hospitaler kender til forløbsprogrammet for lænderyglidelse. Til gengæld kender de praktiserende læger, kiropraktorer og fysioteraputer ikke programmet særlig godt, viser KORAs evaluering af Region Hovedstadens implementering af forløbsprogram for lænderyglidelser. Det betyder, at programmet kun i begrænset omfang når ud og gavner målgruppen af patienter med nyopståede lænderygsmerter. Til spørgsmålet om fagpersonernes vurdering af, om de har et detaljeret kendskab til forløbsprogrammet for lænderyglidelser, svarer 47 pct. af de ansatte på hospitalet, at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind