Dobbeltdiagnose-projekt hæmmes af manglende samarbejde Et samarbejde mellem psykiatri, praksis og kommuner i Region Hovedstaden om en regional klinik til patienter med dobbeltdiagnoser har ikke opnået de mål, der blev sat. Ny KORA-analyse peger bl.a. på problemer med tværsektorielt samarbejde og koordinering.

Syv kommuner, almen praksis og tre kommunale misbrugscentre gennemførte sammen med Psykiatrisk Center Glostrup fra 2013-15 ‘DD-projektet’; et projekt målrettet patienter med samtidig sindslidelse og misbrug (dobbeltdiagnose). Formålet var at etablere et nyt tilbud om behandling til patienter med dobbeltdiagnose, som traditionelt set er problematisk, og som blev gjort til et særligt fokusområde i forbindelse med de netop vedtagne sundhedsaftaler. KORA blev bedt om at analysere DD-projektet og give en status til parterne, men også at samle og videreformidle erfaringer....

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.