»Soleklart signal« at udelukke praksislæger fra planlægning af det nære sundhedsvæsen

»Soleklart signal« at udelukke praksislæger fra planlægning af det nære sundhedsvæsen Når Danske Regioner nægter PLO en plads om bordet i udvalgsarbejdet om det nære sundhedsvæsen, er det en tydelig reference til ti års forfejlede forsøg på at opnå enighed om opgaver og økonomi, siger ekspert.

Beslutningen om at udelukke de praktiserende læger fra det udvalg, der skal planlægge det nye, nære sundhedsvæsen, er et signal, der ikke er til at tage fejl af. Det mener Pia Kürstein Kjellberg, analyse- og forskningschef hos KORA med et indgående kendskab til sundhedsvæsenet, det kommunale ældreområde og de seneste års forsøg på at definere almen praksis’ rolle i fremtidens sundhedsvæsen. »Bent Hansens udmelding er et soleklart udtryk for de vanskeligheder, der har været i forsøget på at nå til enighed om udviklingen...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind