Derfor er det svært at forebygge genindlæggelser Projekter, der forsøger at forebygge genindlæggelser blandt især ældre medicinske patienter fejler på stribe. Årsagen kan være dårligt studiedesign – men man må også overveje, om genindlæggelserne overhovedet bør forebygges.

Forebyggelige indlæggelser og genindlæggelser er to af de parametre, der oftest bruges til at vurdere om sammenhængen mellem sundhedsvæsenets siloer er god nok. I projektet Info-65 undersøgte Københavns Kommune, Brøndby Kommune og Amager Hvidovre Hospitaler, om bedre opfølgning i kommunalt regi kunne forebygge genindlæggelser af ældre patienter. For nylig udgav den tværsektorielle styregruppe bag den afsluttende rapport, og konklusionerne var positive – hospitalet formår at identificere de skrøbelige patienter og informere kommunen, som kan tilrettelægge en målrettet indsats – indtil...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind