Grundsten i ældremedicinsk handlingsplan er på plads Med en politisk aftale om faste plejehjemslæger og en revision af den kommunale medfinansiering tegner konturerne for den kommende handlingsplan for ældre medicinske patienter sig efterhånden tydeligt.

De ældre medicinske er på alles læber lige nu, og med god grund: Inden sommerferien skal der være indgået en politisk aftale, der løfter behandlingen af den udsatte patientgruppe på tværs af primær- og sekundærsektoren. Der er sat i alt 1,2 mia. af til indsatser i tidsrummet 2016-2019, og i løbet af den seneste uge er der både indgået aftaler om revision af kommunal medfinansiering og fast tilknyttede plejehjemslæger. Dermed begynder den plan, der skal fastlægge forbruget af de mange millioner...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.