»Rapporten viser, at kommunerne har gang i rigtig mange aktiviteter, der ville kunne bidrage til rehabilitering ved demens, men at kommunerne i høj grad mangler faglige retningslinjer og metodeudvikling på området,« siger Jette Thuesen, forsker ved REPHA.

Rehabilitering af demente borgere volder vanskeligheder i kommunerne På trods af nationale planer og retningslinjer for rehabilitering af demensramte borgere, så er kommunerne stadig for usikre på, hvordan den bedste indsats bliver givet. Det viser en ny rapport fra Videnscenter for Rehabilitering og Palliation.

Der hersker stadig for stor usikkerhed blandt kommunerne om, hvordan de bedst muligt for et rehabiliteringsforløb op at stå omkring demensramte borgere. Det viser en ny rapport fra Videncenter for Rehabilitering og Palliation (REPHA). Forsker ved REPHA Jette Thuesen, der er en af personerne bag rapporten, lægger vægt på, at der sker mange fornuftige ting i kommunerne, men at der mangler retningslinjer og udvikling på området. »Rapporten viser, at kommunerne har gang i rigtig mange aktiviteter, der ville kunne bidrage...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.