Antropolog Jeppe Søndergaard Knudsen står for udvikling og implementering, mens docent på UCL Tina Junge er projektleder på forskningsprojektet 'Min Ryg'.

Projekt skal give borgere med rygbesvær sammen­hængende rehabilitering Borgere med rygbesvær og samtidigt forløb i jobcenter efterlyser mere koordinerede forløb i kommunen. Det forsøger et forskningsprojekt, som UCL laver i samarbejde med Svendborg Kommune, at gøre noget ved, så forvaltninger kan skabe bedre rehabiliteringsforløb til borgere med rygbesvær.

At skabe det bedst mulige rehabiliteringsforløb for borgere med langvarigt rygbesvær, der ses i en træningsafdeling og har et samtidigt forløb i et jobcenter. Det er målet i forskningsprojektet ‘Min Ryg’, som UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole står bag i samarbejde med Svendborg Kommune. 210 borgere bliver hvert år henvist fra hospitalet til Svendborg Kommune med en genoptræningsplan for rygbesvær. Halvdelen af dem er samtidig i et forløb i kommunens jobcenter. For at forbedre borgernes forløb, der går på tværs af...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.