Praktiserende læger i Syd forkaster aftale om medicinkort PLO-Syd kan – ligesom kollegerne i Hovedstaden – ikke tilslutte sig aftale om oprydning i borgeres fælles medicinkort.

Aftalen mellem kommuner, regioner og Praktiserende Lægers Organisation om oprydning i fælles medicinkort er for indviklet og bør skrives helt om. Det mener PLOs lokalorganisation i Region Syddanmark, der søndag sendte et brev til regionens 22 kommuner med et udkast til omskrevet aftaletekst, skriver Ugeskrift for Læger. »Aftalen blev udsædvanligt lang og snørklet formuleret. Og det er den anke, mine kolleger har her i Syddanmark – der er for mange muligheder for misforståelser og fortolkning i det, der ligger centralt fra. Det vil...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.