Kommuner tror på snarlig FMK-aftale i Region Syd De praktiserende læger i Region Syd gjorde i sidste uge klart, at de ikke kan tilslutte sig den centrale FMK-aftale. Det overrasker regionen, og kommunerne håber på, at en aftale kan være på plads med udgangen af maj.

Ordlyden af den oprydningsaftale Praktiserende Lægers Organisation, Kommunernes Landsforening og Danske Regioner har indgået omkring fælles medicinkort (FMK), var blevet så snørklet, at de praktiserende læger i Region Syd har meddelt, at de ikke kan tilslutte sig aftalen. Det er kommet bag på blandt andre Bo Libergren (V), som er formand for samarbejdsudvalget i Region Syddanmark. »Jeg er overrasket, fordi det er en centralt indgået aftale, og den slags plejer vi at kunne tiltræde. Men vi må prøve at finde...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind