Kommuner og læger fortsat uenige om oprydning i medicinkort Selvom KL har præciseret beskrivelse af de praktiserende lægers ansvar i forbindelse med ajourføring af borgeres medicinkort, kan praktiserende læger i Region Hovedstaden fortsat ikke tilslutte sig aftale.

Praktiserende læger bliver ikke pålagt et større ansvar, end de hidtil har været, selvom de tilslutter sig den aftale om oprydning i det fælles medicinkort (FMK) som Danske Regioner, Kommunernes Landsforening og Praktiserende Lægers Organisation (PLO) har indgået. Det mener sundhedsministeriet, som henholder sig til Sundhedsstyrelsens notat om lægers ansvar ved brug af FMK. Her står: »Sundhedsstyrelsen skal understrege, at lægens ansvar i forbindelse med ordination af lægemidler ikke ændrer sig med ibrugtagningen af FMK.« De praktiserende læger i Region...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind