København udskyder fælles medicinkort Københavns Kommune har været nødt til at udskyde implementeringen af FMK, fordi regionens praktiserende læger ikke kan tilslutte sig den centralt indgåede oprydningsaftale.

Et pilotprojekt vedrørende Fælles Medicin Kort, FMK,  skulle have været gennemført i uge 8 på et plejehjem i Københavns Kommune. Men projektet er udskudt, ligesom 1.800 medcinansvarlige sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter heller ikke som planlagt kommer på kursus i FMK inden sommerferien. Begge dele skyldes, at de praktiserende læger i Region Hovedstaden ikke har kunnet tilslutte sig den centrale aftale om oprydning i FMK, der er indgået mellem Praktiserende Lægers Organisation, (PLO), Danske Regioner og Kommunernes Landsforening (KL). Ninna...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind