Anders Kühnau

Praktiserende læger og regioner enige om decentrale aftaler Siden den seneste overenskomst mellem regioner og praktiserende læger blev indgået, har der hersket uenighed om den del af aftalen, der drejede sig om decentrale aftaler. Det er nu lykkedes parterne at nå til enighed.

Praktiserende læger og Danske Regioner er langt om længe nået til enighed om, hvordan de skal tolke et tillæg til den seneste overenskomst, der drejer sig om decentrale aftaler. Siden overenskomsten blev indgået i september 2014, har parterne været uenige om tolkningen. Sagen drejer sig om, at Kommunernes Landsforening og Danske Regioner med den seneste overenskomst ville have to elementer – samtaleterapi og sygebesøg – ud af den centrale overenskomst, for at der i stedet kunne indgås regionale aftaler om...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind