Henrik Nyholm, praktiserende læge i Vildbjerg
Henrik Nyholm er praktiserende læge i Vildbjerg i Vestjylland og plejehjemslæge i den lille by Sørvad. Han er glad for den nye aftale mellem PLO og Danske Regioner, der sikrer, at praktiserende læger fremover kan mødes på video med landets plejehjem.Foto: Privat

Plejehjemslæge: Videoaftale mellem almen praksis og plejehjem har også en plads efter coronakrisen Ny aftale mellem PLO og Danske Regioner sikrer, at praktiserende læger fremover kan mødes på video med landets plejehjem. Det giver rigtig god mening, vurderer Henrik Nyholm, som er plejehjemslæge i byen Sørvad. »Det er dog vores store ansvar fortsat at møde fysisk op, når situationen kræver det,« understreger han.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.