Bent Hansen.

Praktiserende læger skal aflønnes mere meningsfuldt En ny overenskomst for de praktiserende læger skal gøre op med det eksisterende honorarsystem, mener Danske Regioner.

Ved efterårets overenskomstforhandlinger mellem Danske Regioner og Praktiserende Lægers Organisation (PLO) vil regionerne igen ytre ønske om en ny honorarstruktur. I sidste omgang af overenskomstforhandlingerne lykkedes det ellers ikke at nå til enighed, men Bent Hansen, formand for Danske Regioner, lød optimistisk, da han præsenterede idéen på regionernes generalforsamling i torsdag. »Vi forestiller os en honorarstruktur, der betyder, at både lægerne og regionerne undgår en masse bureaukrati og kontrol med enkeltafregninger, og som vil give lægerne større sikkerhed i den daglige indtjening. Og som...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.