Odense får ny sundhedschef Den konstituerede sundhedschef i Odense bliver nu fastansat i stillingen. Hun tager over efter Heidi Juul Madsen, der er blevet stabschef i Faaborg-Midtfyn Kommune.

Charlotte Bentsen, der de sidste måneder har været konstitueret som sundhedschef i Odense, er netop blevet fastansat. Det meddeler kommunen i en pressemeddelelse. Den nye sundhedschef skal blandt andet betjene det nyoprettede Sundhedsudvalg og holde fokus på borgerne i en tid, hvor den kommunale sundhedsopgave er under konstant forandring. Charlotte Bentsen overtager taburetten efter Heidi Juul Madsen, der er blevet stabschef i Faaborg-Midtfyn Kommune. Inden konstitueringen var hun i tre år projektchef i Odense Kommunes Integrated Care-projekt. Hun er oprindeligt uddannet cand.oecon. fra...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.