Christian Harsløf skifter til Roskilde Kommune Afdelingschef for Social og Sundhed i Kommunernes Landsforening Christian Harsløf skal være direktør for Social og Beskæftigelse i Roskilde Kommune. Ingen af KL's oprindelige medlemmer af Udvalg for det nære og sammenhængende sundhedsvæsen følger således processen til dørs.

1. november skifter Christian Harsløf kontoret på Islands Brygge ud med Roskilde Kommune, når han starter som direktør for Social og Beskæftigelse i Danmarks 10. største by. Her skal Harsløf styre 2.853 ansatte. »Roskilde Kommune er kendetegnet ved nytænkning, høj faglighed og store ambitioner – og det er præcis, hvad der er brug for, når vi skal udvikle velfærden i de kommende år. Det er en kommune med et kæmpe potentiale i kraft af uddannelsesinstitutioner, virksomheder og et stærkt civilsamfund, og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind