Nyborg sammenlægger sundhed og ældre Efter at pleje- og omsorgschefen i Nyborg kommune har fået nyt job, har kommunen valgt at sammenlægge ældreområdet med sundhedsområdet til én enhed. Sundhedschefen overtager begge områder.

Den hidtidige sundhedschef i Nyborg Kommune Mette Bill Ladegaard skal have nye visitkort. Hun overtager nemlig pleje- og omsorgsområdet, og bliver således den første sundheds- og ældrechef i Nyborg Kommune. Sammenlægningen kommer, fordi den tidligere ældrechef Pia Helleland er blevet direktør i Lemvig Kommune. Mette Bill Ladegaard er 53 år, har været sundhedschef i Nyborg Kommune i 8 år og har en sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske og sundhedsplejerske og Master of Public Health (MPH). Én af hendes fornemste opgaver bliver at udvikle...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.