Kolding ansætter sociolog som senior- og sundhedschef Socialpædagog, sociolog og konsulent Annette Lund Petersen skifter et job som projektchef for Center for Civilsamfund i Odense Kommune ud med en nyoprettet stilling som senior- og sundhedschef i Kolding Kommune.

Kolding Kommune har kapret en særdeles akademisk velfunderet profil til den nyoprettede stilling som senior- og sundhedschef. Annette Lund Petersen, der kommer fra et job som projektchef i Center for Civilsamfund i Odense Kommune har både en uddannelse som socialpædagog fra 1991 og en sociologuddannelse (cand.scient.soc, red.) fra Aalborg Universitet i 2008. Annette Lund Petersen har også været Velfærdsudviklingschef i Odense Kommune fra 2013-2016, og her havde hun blandt andet ansvar for tre tværgående indsatser: Innovationsteamet, Velfærdseksperimentarierne og det Center for Civilsamfund, som hun senere...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind