»I takt med det danske sundhedsvæsens øgede fokus på det nære sundhedsvæsen og udlægning af sundhedsindsatser til kommunerne, er der særligt brug for ekspertise i aktivitetsfremmende og borgernære indsatser,« siger Karen la Cour, nyudnævnt professor i ergoterapi og borgernære indsatser.

Ny professor i ergoterapi og borgernære indsatser vil fokusere på hverdagslivet Karen la Cour er ny professor i ergoterapi og borgernære indsatser på SDU. Hun mener, at der med stigende opgaveflytning til kommunerne er brug for ekspertise i aktivitetsfremmende og borgernære indsatser.

Det borgernære i eget hjem er i fokus i den nyudnævnte professor Karen la Cours forskning. Hun er ny professor i ergoterapi og borgernære indsatser ved Institut for Sundhedstjenesteforskning på Syddansk Universitet. »I takt med det danske sundhedsvæsens øgede fokus på det nære sundhedsvæsen og udlægning af sundhedsindsatser til kommunerne, er der særligt brug for ekspertise i aktivitetsfremmende og borgernære indsatser. Indsatser, som understøtter mulighederne for mennesker med alvorlige og kroniske sygdomme i at klare hverdagens aktiviteter og gøremål i...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.