Sygeplejerske bliver professor i primærsektor
Foto: Syddansk Universitet

Sygeplejerske bliver professor i primærsektor Syddansk Universitet udnævner Mette Raunkiær til professor i rehabilitering og palliation ved videnscenteret REHPA. 

Mette Raunkiær har gennem hele sin karriere haft fokus på forskning i palliation og rehabilitering i danske kommuner. Nu udnævnes hun til professor i rehabilitering og palliation i primærsektor ved REHPA, Videncenter for Rehabilitering og Palliation, Odense Universitetshospital og Syddansk Universitet. Mette Raunkiær har haft fokus på praksisnær forskning, og på hvordan forskning kan implementeres i primærsektoren. Derfor ser hun frem til at kunne samarbejde med REHPA Forskningsklinik om at få erfaringer og viden om rehabilitering og palliation til at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind