Ny professor vil styrke forskning i rehabilitering i tværsektorielle vidensområder
Hanne Kaae Kristen er netop udnævnt som professor i rehabilitering i aktivitetsvidenskab ved Syddansk Universitet.Foto: Geir Hauksson

Ny professor vil styrke forskning i rehabilitering i tværsektorielle vidensområder Hanne Kaae Kristensen er ny professor i rehabilitering og aktivitetsvidenskab i Odense. Hun vil sætte fokus på at udvikle og evidensbasere sundhedsfaglig praksis på området.

Det bliver med et mål om at styrke klinisk forskning i personcentreret rehabilitering og aktivitetsvidenskab, at Hanne Kaae Kristensen begynder som professor. Hun er uddannet ergoterapeut, og har været lektor på Syddansk Universitet (SDU), og nu kan hun kalde sig professor i rehabilitering og aktivitetsvidenskab ved Klinisk Institut, SDU og Odense Universitetshospital. Det skriver SDU i en pressemeddelelse.

Forskningen bliver fokuseret på tværsektorielle vidensområder i tæt samarbejde med borgere, patienter og sundhedsprofessionelle med henblik på at udvikle og evidensbasere sundhedsfaglig praksis.

Hanne Kaae Kristensen har tidligere forsket i området, hvor hun bl.a. har haft som mål at øge evidensbaseret praksis og ny praksisnær forskningsbaseret viden i klinikken samt udvikle tværprofessionel og tværsektoriel implementeringsforskning i den terapeutfaglige praksis.

Skriv kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.