Region H søger projektleder til projekt om tværsektoriel stuegang Region Hovedstaden og en række kommuner lancerer i fællesskab et projekt, der skal teste tværsektoriel stuegang på kommunens midlertidige pladser.

Otte kommuner og Region Hovedstaden lancerer et fælles projekt, der skal teste tværsektoriel stuegang på kommunernes midlertidige pladser over en tre-årig periode. Derfor søger regionen en projektleder, der kan drive det nye projekt. Projektet forankres på Nordsjællands Hospital, og regionen skriver i opslaget: »Vi søger en dygtig projektleder til at indgå i den tværsektorielle projektledelse sammen med den kommunale projektleder. Nordsjællands Hospital og kommunerne har et godt samarbejdsklima og vi har gode erfaringer med at samarbejde i projekter.« Projektet går...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind