Socialpædagog Michella Kira Bernadette Søe (tv) og projektleder Betina Dideriksen er begejstrede for, at det er lykkes at få 70 borgere, som ikke tidligere har været i rusmiddelbehandling, til at gå i behandling i projekt ’Flere i tidligere rusmiddelbehandling’.

Odense får flere borgere tilknyttet jobcentre i rusmiddelbehandling Behandlingscenter Odense har tilknyttet to medarbejdere til jobcentret til at hjælpe med at behandle, udrede og afklare borgere med rusmiddelproblematikker. Projektet har ført til, at mange flere borgere er kommet i behandling.

»Det er et fantastisk projekt,« erklærer projektleder Betina Dideriksen fra Behandlingscenter Odense begejstret.  Hun har arbejdet med socialt udsatte i en årrække og blev i januar 2022 leder af en afdeling i Behandlingscenter Odense, hvor kommunens projekt ’Flere i tidligere rusmiddelbehandling’ er forankret.  Det viste sig, at sagsbehandlerne havde omkring 277 sager, hvor det aldrig rigtig var lykkes at få borgeren i beskæftigelse bl.a. på grund af misbrugsproblemer Betina Dideriksen, projektleder, Behandlingscenter Odense Projektet var først målrettet hjemløse borgere med...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i 4 uger

Du får fri adgang til alt vores indhold og vores daglige nyhedsbrev tilsendt i 4 uger.