Odense ansætter ny familie- og velfærdschef Tidligere vicedirektør i Assens Kommune Morten Madsen skal være chef for Familie- og Velfærdsafdelingen i Odense Kommune og »genskabe tilliden,« efter at en kritisk redegørelse i efteråret viste systematiske lovbrud på området for udsatte børn.

Der bliver brug for de næsten ti års erfaring fra børne- og familieområdet i Assens Kommune, som 58-årige Morten Madsen bringer med sig, når han tiltræder stillingen som familie- og velfærdschef i Odense Kommune. I efteråret 2015 viste en ekstern redegørelse efter flere sager med negativ medieopmærksomhed, at Odense Kommunes medarbejdere systematisk brød loven på området for udsatte børn. Det kostede dengang forvaltningens direktør og to chefer jobbet. Morten Madsens job bliver ifølge en pressemeddelelse fra Odense Kommune at »genskabe...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.