Odense ansætter ny direktør for Ældre og Handicap Den konstituerede direktør for Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune Gitte Østergaard overtager direktørstolen permanent fra 1. maj.

Siden 1. januar 2016 har Gitte Østergaard været konstitueret i stillingen som administrerende direktør for Ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune – en stilling, hun nu overtager permanent. »Gitte er det helt perfekte valg som administrerende direktør for Ældre- og Handicapforvaltningen. Vi skal holde den gode kurs og hele tiden gøre det bedre og bedre for borgerne. Gitte har upåklagelige faglige komptencer, en dyb indsigt i hele forvaltningen og er desuden vellidt og respekteret. Det er en gave for både borgerne...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind