»Jeg vil stadig være tæt på medarbejderne« Når Helene Rasmussen 1. marts sætter sig i direktørstolen for Social og Sundhed i Gentofte Kommune, vil hun medbringe sine ledelsesmæssige kæpheste fra tiden som sundhedschef i Helsingør: At være tæt på hverdagen og at inddrage ledere og medarbejdere.

1. marts tager Helene Rasmussen, hidtil sundhedschef i Helsingør Kommune, et ordentligt skridt op ad den kommunale rangstige, når hun sætter sig i direktørstolen for hele Social og Sundhedsområdet i Gentofte Kommune. Kommunal Sundhed har spurgt, hvad der vil forandre sig og hvad, der vil forblive det samme. Kommunal Sundhed (KS): Tillykke med den nye titel! Hvad bruger du den sidste måned i Helsingør på? Helene Rasmussen (HR): Jeg skal selvfølgelig afslutte og overlevere de mange forskellige projekter, vi har i...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.