Ny uddannelse: Bliv ekspert i kræftpleje via computeren Professionshøjskolen Metropol håber at se mange kommunalt ansatte sygeplejersker, når de fra efteråret udbyder deres specialuddannelse i kræftsygepleje via e-læring.

Flere års forsøg med e-læringsuddannelser i mindre skala kombineret med en større efterspørgsel på fleksible uddannelsestilbud har fået Professionshøjskolen Metropol til for første gang at udbyde en uddannelse, der kan tages næsten 100 % som e-læring. Det er specialuddannelsen for sygeplejersker i kræftsygepleje, som det nu bliver muligt at følge, uanset om man sidder i Holstebro, på Grønland eller et endnu mere eksotisk sted. Uddannelsen henvender sig til sygeplejersker, der arbejder med kræftpatienter, uanset om de arbejder på onkologiske afdelinger,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.