Ph.d.-studerende vil sætte den kommunale dokumentationspraksis under lup De elektroniske omsorgssystemer er limen, der får organiseringen til at hænge sammen, mener udviklingssygeplejerske og ph.d.-studerende Julie Duval Jensen. Hvordan dokumentationen foregår i kommunerne, er der ikke meget viden om, og derfor vil hun undersøge den nærmere.

Den digitale dokumentationspraksis fylder meget i det kommunale sundhedsvæsen, men det gør forskningen om den til gengæld ikke. Det har Julie Duval Jensen sat sig for at gøre noget ved. På baggrund af sine erfaringer som udviklingssygeplejerske og kvalitetskonsulent i Syddjurs Kommune har hun valgt at søge midler til en ph.d.-afhandling, som hun er i fuld gang med, der har fokus på netop den digitale dokumentationspraksis i sammenhængende borgerforløb Vi mangler forskning, der viser, den vigtige rolle som hjemmeplejen har,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.