Fælles standard for telemedicin gør det nemmere at udveksle oplysninger på tværs af sektorer Ny fælles standard på det telemedicinske område gør det muligt at udveksle patientoplysninger blandt alle involverede parter.

Regionerne har lagt sig fast på en fælles standard på det telemedicinske område. Det betyder, at det fremover vil være muligt at udveksle patientoplysninger mellem alle parter, der er involveret i behandlingen af borgeren. I første omgang er løsningen udviklet til KOL-patienter, og fordi regionerne er enige om fælles standarder, kan løsningen fungere lokalt i samarbejde med kommuner og praktiserende læger. Der kan samtidig arbejdes videre lokalt inden for de sygdomme, hvor der endnu ikke er udviklet fælles telemedicinske behandlingsformer. Regionernes...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind