Nationale retningslinjer skal sætte standard for god behandling af ældre

Nationale retningslinjer skal sætte standard for god behandling af ældre De kommende kliniske retningslinjer for behandling af ældre bør adressere akutbehandling og medicinsikkerhed, mener Dansk Selskab for Geriatri.

Behandlingen af ældre medicinske patienter skal have sine helt egne nationale kliniske retningslinjer. Det besluttede et flertal på Christiansborg i oktober, hvor der i forbindelse med satspuljeforhandlingerne blev afsat tre mio. kr. til at udvikle to til tre nationale kliniske retningslinjer, der skal beskrive den bedste mulige behandling ved at bringe den nyeste forskning og viden på udvalgte områder ud til sundhedspersonalet, der til dagligt arbejder med de ældre patienter Dansk Selskab for Geriatri hilser beslutningen velkommen. »Det er godt at se, at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind