Sundhedschef: Krav til akutfunktioner løser ikke vigtigt problem Samarbejdet mellem læger og kommunale akutfunktioner er stadig uafklaret i nye standarder fra Sundhedsstyrelsen, mener sundhedschef.

En kommunal akutfunktion skal være tilgængelig døgnet rundt alle ugens syv dage, hvor den skal varetage lægehenviste patienter med akut opstået eller forværring af kendt sygdom eller lægehenviste patienter, der efter udskrivning fra sygehus fortsat har komplekse pleje eller behandlingsbehov. Derudover skal den også varetage patienter, der er henvist fra hjemmesygeplejen, hvor der er behov for sparring med akutfunktionens personale, med henblik på hjælp til vurdering eller indsats. »Kvalitetsstandarderne tager ikke hånd om den udfordring, som vi alle godt ved...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.