»Tværfaglig videreuddannelse bør fylde mere« Hvis der skal skabes bedre sammenhæng mellem sektorerne, bør der være et tættere samarbejde omkring uddannelse, mener formanden for landets ældrespecialister. Men det kræver, at nogen vil finansiere det.

Geriatrien – behandlingen af alderdomsrelaterede sygdomme – er på mange måder et foregangsspeciale, når det kommer til samarbejde og sammenhæng med almen praksis og kommunerne. Det er man groft sagt blevet nødt til at være, for rigtig mange patienter i geriatrien modtager også kommunal hjælp af en eller anden slags. »En god geriatrisk indlæggelse starter med, at man allerede første dag i fællesskab med patienten, de pårørende og kommunen finder ud af, hvad indlæggelsen skal ende med. Langt de fleste af...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.