Læger: Kommuner har stigende fokus på at få borgere hjem Kommunerne er under et stort pres for at få de færdigbehandlede borgere hjem fra sygehusene. God kommunikation mellem sygehus og kommune er altafgørende for et velfungerende samarbejde.

Nogle udskrivelser skal koordineres mere end andre. Det gælder særligt for ældre, skrøbelige patienter, som har brug for fortsat pleje og støtte, når de forlader hospitalet. Og her skal kommunen stå parat til at tage over. »Vi oplever, at der er pres på kommunerne for at hjemtage færdigbehandlede borgere. Ligeså snart vi færdigmelder en borger, får vi en tilbagemelding fra kommunen, fordi man nu skal til at betale for borgerens fortsatte indlæggelse. Samtidig har man også stort fokus på at...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind