Minister vil udstyre demente sygehuspatienter med GPS Sundhedsminsiter Nick Hækkerup (S) er parat til give sygehusafdelinger samme mulighed som bosteder og dagtilbud for at udstyre demente patienter med sporingsteknologi.

Folketingets sundhedsordførerer skal i dag diskutere, om sundhedsloven skal ændres, så hospitaler får mulighed for at udstyre demente patienter med sporingsteknologi såsom GPS. Det skal forhindre, at patienterne forlader sygehuset på egen hånd uden personale eller pårørendes viden. »Vi må erkende, at demente patienter kan være til fare for sig selv, hvis ikke man kan finde dem, når de er blevet væk. Derfor har jeg inviteret sundhedsordførerne til at diskutere det her, for det er vigtigt, at vi i fællesskab...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.