Leder kommer tættere på hverdagen med ny mødestruktur Som en del af I Sikre Hænder er lederen af Personlig og Praktisk hjælp i Lolland Kommune begyndt at holde faste møder med de 17 social- og sundhedsteams i kommunen hver 14. dag. Det bringer den kliniske hverdag langt tættere på den ledelsesmæssige hverdag.

Som en del af arbejdet med I sikre hænder har decentral leder for Personlig og praktisk pleje i Lolland Kommune Inge Kromann Hansen ændret måden, hun holder møder med sine 17 social- og sundhedsteams. I stedet for statusmøder med teamlederne fire gange årligt, møder hun nu op hos det enkelte team og holder et såkaldt ‘stå-op-møde’. Det betyder, at teamet mødes foran patientsikkerhedstavlen og diskuterer problemer og faglige spørgsmål, og skaber rum for fælles refleksion over mulige løsninger. »Vores stå-op-møder...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.