Tre kommuner: Sådan er vi blevet bedre til at leve op forebyggelsespakkerne Det går støt fremad med implementeringen af forebyggelsespakkerne, men nogle kommuner har rykket sig ekstra meget fra 2013 til 2015. Kommunal Sundhed har spurgt tre af højdespringerne, hvad årsagerne er til deres succes.

Systematik og målrettethed. De to ting er i høj grad fællesnævnerne, når Sønderborg, Glostrup og Nyborg – tre højdespringere i den seneste evaluering af forebyggelsespakkerne, hvor kommunerne har skulle tage stilling til, i hvor høj grad, de lever op til pakkernes anbefalinger – skal forklare, hvordan de siden 2013 for alvor har løftet deres niveau af efterlevelse af de mange anbefalinger i forebyggelsespakkerne. Siden 2013 er pakkerne nemlig i høj grad blevet til et redskab og en metode, som de...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.