Kommuner og psykiatri går sammen om at bringe borgere tilbage i arbejde Region Hovedstadens Psykiatri vil i samarbejde med en række kommuner afprøve, om en integreret indsats for borgere med psykiske lidelser kan bringe flere tilbage på arbejdsmarkedet.

Op mod halvdelen af de danskere, der er på sygedagpenge, er det på grund af en psykisk lidelse. Og er man først kommet ud i længerevarende ledighed på grund af f.eks. depression eller angst, bliver det bare sværere og sværere at få fodfæste på arbejdsmarkedet igen – det viser både undersøgelser og erfaringer. Den problemstilling er udgangspunktet for Region Hovedstadens nye projekt IBBIS, der handler om at kæde behandling af angst, stress, depression og udbrændthed sammen med en tidlig beskæftigelsesindsats. Sammen med flere kommuner skal...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind