En diætist efter udskrivelse forhindrer genindlæggelser Ernæringsmæssig opfølgning med en diætist umiddelbart efter udskrivning forhindrer, at de geriatriske patienters funktionsniveau falder, samtidig med at det forhindrer genindlæggelser, viser nyt studie.

Næring er en forudsætning for heling, men det kan være en udfordring at få næring nok til at hele, hvis man samtidig har kvalme eller bare ikke har nogen appetit. Den udfordring er hverdag for mange af de geriatriske patienter, der bliver indlagt akut. Og med stadig kortere liggetider – lige nu er gennemsnitsliggetiden for geriatriske patienter en uge – har personalet på afdelingen dårlige forudsætninger for at hjælpe den ældre patient i gang med gode spisevaner, der kan hjælpe...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.