Fagfolk efterlyser bedre opsporing af psykiske lidelser

Fagfolk efterlyser bedre opsporing af psykiske lidelser Indsatsen i kommunerne for borgere med misbrug og psykisk lidelse har brug for et løft, påpeger psykiatere og psykologer.

Psykiske lidelser er markant overrepræsenteret blandt misbrugere, og derfor skal der sættes kraftigere ind med opsporing i kommunerne, der jo har kontakten til misbrugerne. Sådan skriver Torsten Bjørn Jacobsen, formand for Dansk Psykiatrisk Selskab i debatindlæg på altinget.dk, hvor han sammen med psykologernes formand Eva Secher Mathiasen slår på tromme for en skærpet kommunal indsats for de borgere med dobbeltdiagnoser, der for alvor kom i det sundhedsmæssige søgelys sidste år. Debatindlægget kommer efter en lang diskussion, der løb igennem det meste af...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind